Kokemus, osaaminen ja ihmisläheisyys ovat
palvelumme perusta

Anna meidän auttaa oikeudellisissa asioissa

Elisa Silvola

Asianajoassistentti
(02) 823 6800
toimisto@kelha-turto.fi

Ole yhteydessä, autan sinut alkuun

Sinikka Kelhä

Asianajaja ja varatuomari
+358 50 638 89
sinikka@kelha-turto.fi

Asianajaja, varatuomari Sinikka Kelhä on toiminut asianajotehtävissä yli 30 vuotta.

Hänen erityisosaamisalueitaan ovat mm. perintöasiat, avio- ja avoeroihin liittyvät asiat, lapsia koskevat asiat, työsuhdetta koskevat asiat sekä erilaiset vahingonkorvauksiin ja sopimuksiin liittyvät asiat sekä oikeudenkäynnit. Hänellä on sovittelijan koulutus ja hän hoitaa myös lapsiasioiden ja riita-asioiden sovitteluja.

Kelhä on toiminut vuosia mm. Asianajajaliiton valtuuskunnan ja hallituksen jäsenenä sekä Asianajajaliiton Valvontalautakunnan jäsenenä. Muita luottamustehtäviä ovat olleet muun muassa jäsenyydet erilaisten yhtiöiden hallituksissa ja hallintoneuvostoissa sekä jäsenyys Rauman ja Satakunnan kauppakamarien tilintarkastusvaliokunnissa.

Laura Turto

Asianajaja ja varatuomari
+358 44 493 6326
laura@kelha-turto.fi

Asianajaja, varatuomari Laura Turto on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopistosta vuonna 2015.

Hänellä on työkokemusta asianajopuolen lisäksi Verohallinnosta, jossa hän on työskennellyt perintö- ja lahjaverotuksen parissa. Tuomioistuinharjoittelun hän on suorittanut Satakunnan käräjäoikeudessa.

Turto hoitaa toimeksiantoja riita-, rikos- ja hakemusasioissa. Hänen erityisosaamisalueitaan ovat perhe- ja perintöoikeudelliset asiat sekä näihin liittyvä verotus, lapsia koskevat asiat, työoikeudelliset asiat sekä oikeudenkäynnit.

Asianajotoimisto
Kelhä & Turto Oy

Isoraastuvankatu 3
26100 Rauma
Puh: (02) 823 6800
toimisto@kelha-turto.fi

Y-tunnus:  3393964-7